Archief

Rotterdamse moslima gezicht D&G

De Rotterdamse fashionista Ruba Zai (23) is het gezicht van de eerste moslimalijn van het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana, zo meldt het AD vanochtend.

Drie jaar geleden schreef EtnoMarketing.NL al over het populaire fashion blog Hijab Hills, van de toen 20-jarige Ruba. Na haar deelname aan de islamitische Miss World in Indonesië groeide haar aanhang tot een miljoen volgers op haar social media accounts.

Enkele weken geleden werd Ruba benaderd door designer Stefano Gabbana. Inmiddels showt ze, als het gezicht van de nieuwe ramadan-campagne, op het instagramaccount van Dolce & Gabbana kleurrijke gewaden en hoofddoeken voor veertien miljoen volgers.

‘Een voorproefje van de kersverse herfst- en wintercollectie voor moslima’s,’ aldus Ruba in het AD.  ‘Het is de eerste keer dat Dolce & Gabbana samenwerkt met een hijabi, daar ben ik enorm trots op’, vervolgt Zai.

Lees hier meer in het AD van vandaag. 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>